Persoonlijk

Hoera, even voorstellen..

Het eerste blogbericht is een feit. Ik had het er al tijden over dat ik een site wilde maken, dat ik wilde schrijven. Als kind deed ik dit altijd al in schriftjes en op mijn typemachine. Ik genoot daar vroeger onwijs van, maar als puber verloor ik de interesse in het schrijven en ik had er simpelweg geen tijd voor. Tijd blijft altijd een probleem, maar dat lossen we wel op. Het is tijd om dromen waar te maken. Welkom op mijn stukje internet!

Mijn naam is Elianne en ik ben 27 jaar oud. Ik ben vriendin, zus, dochter, juf en moeder van een prachtige zoon. Hij wordt in september alweer twee jaar. Hij geeft mij veel inspiratie om te schrijven en ook mijn werk als juf en mijn interesse in de wereld om mij heen geeft genoeg stof tot schrijven. Mijn blog zal gevuld worden met artikelen over de dingen die mij bezig houden. In mijn drukke leven, met vaak een ontploft huishouden en een gigantische to-do-lijst die nooit korter lijkt te worden. Maar dit is wat mij gelukkig maakt. Veel plezier met lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s