Boeken

Gebroken

Gebroken – B.A. Paris

B.A. Paris een auteur van Frans- Ierse komaf, die zowel in Engeland en Nederland heeft gewoond. Momenteel woont ze met haar man in Frankrijk. Na het lezen van haar debuut ‘Achter gesloten deuren’ was ik erg benieuwd naar de volgende boeken van haar hand. Achter gesloten deuren is een bizar en spannend boek, het sleurt je volledig mee in het verhaal. Ja, de verwachtingen voor Gebroken waren dan ook hoog. Inmiddels is zelfs het derde boek van B.A. Paris al verschenen. Dit boek heet ‘Breng me terug’ en deze ga ik zo snel mogelijk lezen.
Maar eerst gaan we het hebben over Gebroken.

gebroken

In Gebroken begint voor Cass de zomervakantie. Op de eerste avond rijdt ze naar huis en ze ziet een vrouw in een stilstaande auto zitten. Even vraagt ze zich af of ze uit moet stappen om te vragen of er iets is, maar ze besluit toch door te rijden. De volgende morgen hoort Cass op de radio dat de vrouw vermoord is.
Ze voelt zich vreselijk schuldig en deze moord brengt haar behoorlijk in de war.
Na dit voorval gebeuren er steeds meer rare dingen die zich later niet kan herinneren. Ze vergeet afspraken, er komen bestellingen binnen waarvan ze niet meer weet dat ze ze geplaatst heeft. Cass probeert erachter komen wat er met haar aan de hand is, maar hoe doe je dat als je zelf niet meer weet wat je gedaan hebt?

Het boek Gebroken is een prima vervolg op het eerste boek van deze auteur. Een goed verhaal wat fijn leest en in een goed tempo verloopt. Al na een hoofdstuk of twee zat ik in het verhaal. Er worden niet te veel personages tegelijk geïntroduceerd waardoor het verhaal overzichtelijk blijft. Ongeveer halverwege het verhaal had ik een vermoeden hoe het verhaal in elkaar stak, maar dit heeft niets afgedaan aan mijn plezier om het boek te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s