Mama

Na 1,5 jaar toch een TripTrap in huis

Toen ik zwanger was van Xavi heb ik heel bewust nagedacht over waar ik geld aan wilde uitgeven. Of in ieder geval heb ik dit geprobeerd. Ik vond het toen niet nodig om een, naar mijn idee, vreselijk dure kinderstoel aan te schaffen. De Tripp Trapp van Stokke kende ik van het kinderdagverblijf waar ik gewerkt heb, maar ik vond deze stoel wel prijzig. Daarom besloten wij om bij de Prénatal voor een soortgelijke stoel te gaan die een stuk goedkoper was. Later kwam ik hier toch op terug en kwam er toch een Stokke aan onze tafel.

Wij kozen in eerste instantie voor de meegroeistoel van de Prénatal. Deze stoel is vergelijkbaar met de Tripp Trapp, omdat deze stoel ook een los zit- en voetgedeelte heeft. Wanneer je kindje groter wordt, kun je deze onderdelen verplaatsen. In eerste instantie waren wij best tevreden over deze stoel en voldeed hij aan alle eisen die wij stelden. Toen wij de stoel langer gebruikte vertoonde de stoel wat slijtageplekken aan het blad en het ging mij erg tegenstaan dat de stoel zo zwaar en groot is. De stoel is hierdoor moeizaam te verplaatsen en hij steekt een stuk uit vanaf te tafel. Daardoor kwam de stoel echt de kamer in en dat vond ik niet mooi.

En dus, na een poosje van irritatie kwam toch steeds vaker de gedachten aan een andere kinderstoel. Een stoel die mooier in de kamer past en langer mooi blijft. Toen vriendinnen van mij ook kinderen kregen en zij wél direct een Tripp Trapp kochten ging ik overstag. Zij waren immers tevreden en het zag er mooi uit. Het kost even wat, maar dan heb je ook wat. Ik wordt er nog elke dag blij van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s