Mama, Uncategorized

De cadeautjes van een tweejarige

Oh, oh, wat is de kleine man verwend met zijn verjaardag. En wat wilde ik dat graag! Ik vind dat ieder kind het verdiend om op zijn verjaardag grandioos verwend te worden. Even ervan uitgaand dat dit op normale dagen niet gebeurd..
Zo kreeg Xavi belachelijk veel cadeautjes, een groot stuk taart en pannenkoeken als avondeten. Deze dingen komen normaal niet zo vaak voor en zeker niet allemaal op één dag..

Xavi kreeg van mij en mijn vriend de elektrische stroomtrein van duplo. In de zomer kreeg hij al een watertafel. (het piratenschip van little tikes) We wilden dit graag geven en besloten om dit in juni vast te doen, zodat hij er de hele zomer plezier van zou hebben. Toch wilden we hem op zijn verjaardag nóg iets geven. Dat werd dus deze trein. Hij is heel makkelijk te besturen met peuterhandjes. Een duwtje aan de achterkant van de trein en hij gaat vooruit. Een duwtje aan de voorkant, je duwt dus naar achteren, en hij gaat achteruit. Wanneer je de trein vastpakt stopt hij. Ook kun je kleine gekleurde staafjes op de rails leggen. Deze zorgen ervoor dat de trein iets doet, zoals toeteren, knipperen met zijn lichten, de andere kant opgaan of tanken. Xavi vindt het fantastisch.
cadeau 8

Toevallig kreeg Xavi van duplo ook nog de teltrein. Een trein met de cijfers van 1 tot 10 erop. Ook hier heeft hij al lekker mee gespeeld. Deze trein nodigt meer uit tot bouwen.

cadeau 9

Van opa en oma kreeg Xavi de uitkijktoren van Paw Patrol. Paw Patrol is het hier in huis echt helemaal. Xavi wil altijd graag ‘woef-woef’ kijken en de namen van de verschillende hondjes komen regelmatig voorbij. Xavi rent dan door het huis en roept : Oke Chase! Heel schattig. Het is ook wel begrijpelijk dat Xavi na het krijgen van dit cadeau even helemaal geen aandacht meer had voor andere cadeaus. Hij wilde spelen.. De uitkijktoren heeft een lift, een glijbaan, plaats voor alle auto’s en hij beschikt over meerdere geluiden. Deze kunnen gelukkig ook uit. Het is wel heel leuk om te zien dat hier echt de avonturen van televisie worden nagespeeld. Zo werd er gisteren al een walvis gered. Hierbij wordt dan ook geroepen; snel Chase, walvis redden! en kom op Mashal! (Marshall) De poppetjes van Chase en Marshall zaten al bij de toren. De rest kun je nog los bestellen.

Op mijn verzoek kocht mijn zusje tijdens ons laatste bezoek aan de dieren deze te leuke puzzel voor Xavi. Hij heeft nog veel hulp nodig, maar hij vindt het wel erg leuk om de puzzelen. Of pullezen zoals hij het noemt.
cadeau 4

Van mijn vriendinnen kreeg Xavi zijn eerste spel. Super! Je kind oefent met kleuren en verschillende soorten fruit. Maar als je kind deze al aardig onder die knie heeft oefen je vooral met spelregels. Op je beurt wachten, doen wat de dobbelsteen aangeeft enzovoorts. Met deze laatste dingen heeft mijn kind nog wel wat moeite. Ik mocht niet met de dobbelsteen gooien en hij wilde zelf kiezen welk fruit hij in de mand deed. We blijven nog even oefenen met dit leuke spel.
cadeau 7

Verder kreeg Xavi blokken, een grote kiepwagen, heel veel klei met vormpjes, een piano, vingerverf, kleinere autootjes en maar liefst twee! fietsen. Deze staan niet op de foto, ze staan al in de schuur. Xavi kreeg van opa en oma een loopfiets van Bandits and Angels en hij kreeg ook een heuse peuterfiets met zijwieltjes. Deze laatste is nog wel wat groot, maar man wat vond hij hem mooi.

Mijn schoonzus is momenteel heerlijk op vakantie, maar die heeft nog een prachtcadeau voor hem staan. Deze krijgt hij later nog. Zij heeft de Vtech Magibook gekocht! Deze wilde ik graag hebben voor Xavi en ik denk dat hij het fantastisch gaat vinden.
Dus je kunt wel stellen dat het kind verwend is. Heerlijk..
Nu duurt het niet al te lang meer voor Sinterklaas en de Kerst om de hoek komen kijken. We weten al precies wat er voor deze tijd op Xavi zijn lijstje zal staan; uitbreidingssets voor de treinrails, poppetjes en auto’s voor de uitkijktoren en de andere boekjes die bij het vtech magibook horen. Zo geven verjaardag weer inspiratie genoeg. Oh, en nog meer peuterspelletjes is ook een goed idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s