Mama, Uncategorized

Het plezier van een abonnement

Nooit had ik bedacht dat ik abonnementhouder zou worden van een dierentuin. Maar nu, als moeder, was de keuze snel gemaakt. Inmiddels hebben wij alweer ruim een half jaar een abonnement op Diergaarde Blijdorp. En dat bevalt goed kan ik je vertellen.

Blijdorp is voor ons behoorlijk dichtbij. Het is ongeveer 25 minuten rijden om er te komen. We zijn er in Xavi’s eerste levensjaar een aantal keer geweest. We konden zien dat hij het steeds leuker ging vinden en toen hij 1,5 was hebben de stap genomen om een abonnement aan te schaffen. Natuurlijk pakt dit voordeliger uit. Een dagje dierentuin kost al snel vijftig euro.
Voor drie abonnementen betaalden wij net geen 200 euro. Dit betekent dat vier bezoeken de kosten van je abonnement al waard zijn. Daarbij is het zo fijn om met een dreumes of peuter halve dagen naar de dierentuin te gaan. Wij zorgen vaak dat we er om 9 uur zijn en we vertrekken rond lunchtijd weer naar huis. Zo kan de kleine man in zijn eigen bed slapen en hebben we daarna nog tijd voor andere afspraken. De dieren die tijdens zo’n ochtend niet ziet, zie je gewoon de volgende keer weer.
Ook een hele ochtend in de speeltuin hangen is helemaal niet erg. Heerlijk toch. Ook in mijn zomervakantie ging ik regelmatig een paar uurtjes met Xavi naar de dierentuin. De ene weer stonden we lang bij de tijgers en de weer erna hadden de apen alle aandacht. Heerlijk om met je kind lekker rond te wandelen zonder iets te moeten of het maximale uit je dag te moeten halen.
Ik zou het iedereen aanraden.

Hiernaast krijg je met een abonnement korting op een parkeerkaarten, in de winkels en restaurants en ook krijg je korting op andere dierentuinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s