Persoonlijk

Hoera, wij gaan trouwen!

Afgelopen week gingen wij lekker een weekje op vakantie. Niets speciaals , gewoon een nachtje in een hotel, gevolgd door een week in huisje in Belgie. Maar man o man, wat hebben wij hier naar uit gekeken. Jordy had sinds mei geen vrije dagen meer gehad en was er ook echt aan toe om even niet te werken en te genieten van een week met Xavi. Hij vindt het vreselijk dat Xavi altijd, wanneer hij de deur uit gaat, zegt: ‘Papa weer werken, dag!’
Dus even geen papa werken, maar heerlijk de hele tijd samen spelen, zwemmen, fietsen en boekjes lezen. We hebben ervan genoten!

Deze vakantie bracht voor mij een giga verrassing met zich mee! De eerste avond gingen wij heerlijk uit eten en nadat de kleine man naar bed was gebracht, zijn we samen in de sauna gegaan. Heerlijk ontspannen, al merkte ik wel dat Jordy niet helemaal ontspannen was. Volgens hem was er niets aan de hand dus dat geloofde ik meteen. Na de sauna heeft Jordy de open haard aangestoken en toen wij samen bij de open haard wilde gaan zitten, hield hij mij even staande. Ik moest wel een beetje lachen om zijn gedrentel en ik snapte er niets van.

Hoe groot was dus de verrassing toen Jordy opeens op één knie ging! En net als bij het krijgen van kinderen zijn ook hier alle clichés waar. Het was een magisch moment, ik schoot meteen vol en kan me nu niet meer herinneren wat Jordy precies gezegd heeft. Door zijn verhaal heen vroeg ik hem: ‘Wat doe jij nou?’ Ik was zo COMPLEET verrast door zijn aanzoek! Chapeau voor hem. Natuurlijk heb ik, nadat ik was bijgekomen, ja gezegd!

ring

Inmiddels is het geland, iedereen is op de hoogte en we hebben het dagelijks, over data, locaties en alle andere bruiloftgerelateerde dingen. Ik wil trouwen op een mooie locatie in een prachtige jurk en met alle familie en vrienden erbij. (zoals iedereen, I know) Dus er moeten wat kilo’s af, er moet gespaard worden en aankomend weekend gaan we de eerste locaties bekijken! We zitten al middenin de organisatie, we willen namelijk voor de zomer trouwen. Een geloof me, dat is al weer snel.

Soms moet ik mezelf nog wel even knijpen. Ongelofelijk maar waar, WIJ GAAN TROUWEN!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s