Persoonlijk

De bruiloft plannen #1

Jordy en ik weten allebei wel dat ik geen groot organisatietalent ben. Ik ben niet creatief en ik vergeet nog wel eens wat. Maar voor onze bruiloft moet alles perfect zijn. Dus dat betekent brainstormen, plannen, plannen en nog eens plannen.

Na het aanzoek begon ik vol goede moed aan het bedenken van alle elementen van onze bruiloft. Inmiddels is de stress al een klein beetje toegeslagen. Ik wil graag in mei trouwen en aangezien dit al over 5(!) maanden is, moet er al van alles gebeuren. Nu is het feit dat er van alles moet gebeuren niet erg. Het zijn leuke dingen om te regelen en we hebben er echt zin in! Maar jongens, de keuzes! Alles kan en in deze situatie zie ik dat eigenlijk als lastig. Het is zo moeilijk om te kiezen als alles kan. Je gaat maar één keer trouwen en ik ben daardoor bang dat ik de verkeerde keuze maak. Als ik mijzelf dat hoor zeggen vind ik het echt belachelijk klinken, want er is natuurlijk niets verkeerd. Maar je kunt maar één keer beslissen, grote of kleine bruiloft, wel of geen receptie en een buffet, een barbecue of een uitgeserveerd diner? En ook de kosten van een bruiloft spelen hier natuurlijk in mee. Want een gigantische bruiloft met veel gasten betekent ook wel dat je diep in de buidel moet tasten. En dat geld kun je niet meer uitgeven aan een huwelijksreis of een ander huis of een nieuwe auto en alle andere dromen die we nog hebben staan. Dus lastig.. 

Maar al het gezeur buiten beschouwing gelaten. We zijn al best ver! De getuigen zijn gevraagd, de ceremoniemeesters zijn gevraagd, er is een datum geprikt om een trouwjurk te passen en we hebben offertes van meerdere locaties binnen. 
Nu kunnen we in de aankomende week dus twee heel belangrijke keuzes maken; de jurk en de locatie! En als de locatie gekozen is, kunnen we los met bloemen, decoraties, uitnodigingen , bands en eten. Zin in !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s