Persoonlijk

2019 wordt mijn jaar!

Als je het jaar met positieve energie ingaat scheelt dat al de helft zullen we maar zeggen. Ik roep al de hele maand december dat 2019 mijn (ons) jaar gaat worden! 2018 was prima, maar 2019 wordt fantastisch!


Het is natuurlijk echt zo dat het goed is om positief het nieuwe jaar in te gaan. Een goed jaar maak je zelf door positief te zijn, te doen waar je van houdt en te houden van wat je doet. Ik ga het nieuwe jaar positief in met veel wensen en dromen. Hier komen ze:

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe agenda!
  • Allereerst ben ik bezig met het plannen van een bruiloft. Binnenkort schrijf ik de tweede update over de bruiloft. Er is al veel gebeurd, maar er moet nog veel meer gebeuren. Ik kijk er wel heel erg naar uit om in mijn trouwjurk Jordy tegemoet te lopen en hem eeuwige trouw te beloven. 2019 sluit ik af als een getrouwde vrouw en dan zal ik dezelfde achternaam dragen als mijn man en kind. Noem me ouderwets, maar hoe fijn is dat!
  • Vlak daarna gaan we een week op huwelijksreis. Doordat ik een paar dagen extra werk aan het begin van het schooljaar kunnen we tijdens een schoolweek op vakantie. Dit scheelt veel in de prijs, maar ook in de drukte op de locatie en dat vindt ik misschien nog wel belangrijker. Ook maakt het de tijd tot de zomervakantie daarna weer wat dragelijker. Met z’n drieën gaan we een week naar een prachtig en zonnig Grieks eiland. All inclusive en een kamer met swim up. Dit moet een heerlijke week gaan worden; luieren, zwemmen, eten en vooral genieten van elkaar.
  • Dit jaar zal ook gaan over zelfontplooiing. Wat een prachtig woord. Nadat ik mijn opleiding afsloot in 2013 stond ik te trappelen om aan het werk te gaan. Dus dat deed ik. Ik ging fulltime werken en samenwonen, het volwassen leven leiden. Nu zijn we ruim vijf jaar verder en ik twijfel. Of ik destijds de goede opleiding gekozen heb, of ik nog verder moet leren of van baan moet wisselen. Dus dit jaar gaat het niet alleen over trouwen en het gezin, maar ook over mij. Over hoe ik geld verdien en mijn dagen indeel. Het klinkt zo vaag wanneer ik dit zelf teruglees, maar het is waarmee ik aan de slag moet en wil. 2019 wordt het jaar van verandering. Of niet, maar dan heb ik erover nagedacht en dan heb ik besloten dat het werk dat ik nu doe toch perfect voor me is.
  • En dan het laatste punt wat ik moet beschrijven, een gevaarlijke. Gezinsuitbreiding. We hebben het erover, we denken erover en we dromen erover. Dat we graag nog een kindje willen staat vast, maar in samenwerking met de punten hierover is het een lastige. Dus 2019 wordt waarschijnlijk niet het jaar voor gezinsuitbreiding, maar wie weet.

2019 belooft in ieder geval mooi te worden, met veel speciale dingen op de agenda. En met alle goede voornemens erbij, een vol jaar om van te genieten. Let’s do this!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s