Persoonlijk

De bruiloft plannen #2

Het is al lang geleden dat ik een stukje schreef over de bruiloft, maar vandaag is het weer zo ver. En wat is er al veel gebeurd! We proberen zo veel mogelijk te genieten van de tijd voor de bruiloft en van alle voorbereidingen. Dit lukt op dit moment heel goed, doordat we al zo veel gedaan hebben. We doen het allemaal rustig aan en ervaren, tot op heden, totaal geen stress. Heerlijk..


Dus, wat is er allemaal al gedaan? De locatie en de datum staan vast. Hoe fijn is dat. Het belangrijkste is geregeld. Er gaat getrouwd worden op 9 mei op landgoed Te Werve in Rijswijk. Ik had er, voor onze zoektocht naar een locatie, nog nooit van gehoord maar inmiddels ben ik erachter gekomen dat dit een heel populaire trouwlocatie is. Zo verscheen dit artikel een paar dagen nadat wij de aanbetaling gedaan hadden.
https://www.ad.nl/den-haag/te-werve-populairste-trouwlocatie-van-zuid-holland~acee7917/
De populairste trouwlocatie van Zuid-Holland! Bewijs van goede smaak zullen we het maar noemen.

Na het vastzetten van de datum en de locatie ging het snel. De ceremoniemeesters en getuigen werden gevraagd, de uitnodigingen werden ontworpen, gedrukt en verzonden én er werd een jurk gekocht!
Ja, de jurk. Het was fantastisch om een trouwjurk te kopen! Ik zag er vooraf heel erg tegenop, omdat ik bang was dat het niet zou gaan lukken. Maar alle clichés zijn waar, je weet het gewoon als je de juiste jurk aan hebt. En misschien nog wel verrassender. De eerste jurk was meteen de juiste. De verkoopster vroeg mij aan het begin van de afspraak wat ik wel en wat ik absoluut niet wilde. Ik kon haar een hele lijst met dingen noemen die ik wel en niet wilde hebben op en aan mijn jurk. (Ik zal hier verder niet in details treden omdat ik niets weg wil geven voor de bruiloft!) Vervolgens gingen wij op zoek naar de jurk die ik beschreven had. De verkoopster pakte van alles uit het rek en ik zag wat leuke dingen, maar ik was er niet ondersteboven van. En toen zag ik hem hangen, de jurk. Ik vertelde haar; die jurk vind ik heel gaaf. Niets voor mij, maar wel heel gaaf! Wat ben ik haar dankbaar voor het advies dat ze toen gaf. ‘Je bent er nu toch, dus laten we hem maar even passen.’ Het was de eerste jurk die ik aantrok en bingo! Hierna nog zes of zeven jurken aangehad, maar ze geven mij niet het gevoel dat de ene, die eerste jurk mij gaf. Een heel gave ervaring. De jurk is gekozen.
Ook heeft Jordy een pak gekozen, waar ik dan weer heel nieuwsgierig naar ben. Ook ben ik heel erg benieuwd naar wat hij voor Xavi heeft uitgekozen. Dit blijft voor mij een verrassing tot de dag van de bruiloft.

Verder hebben wij een fotografe gekozen, afspraken gemaakt voor de muziek, de uitnodigingen verstuurd en alle reacties binnen, we zijn druk bezig met het kiezen van de versieringen en we hebben afspraak gemaakt om de bloemen door te nemen.

Dan blijft nog over; de ambtenaar, ringen, taart en we zijn bezig met de formulieren om in ondertrouw te gaan. Dan zijn we bijna rond toch? Of vergeet ik nog iets?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s