Persoonlijk

De week in beeld #1

Ik maak redelijk veel foto’s en filmpjes gedurende de week, maar ik doe er vervolgens niets mee. De foto’s die ik echt leuk vind zet ik op de computer, de andere foto’s verdwijnen na een week of wat in mijn digitale prullenbak. tijd om er meer te doen!

Maandag
In mijn eerste weekoverzicht maak ik geen foto’s van de maandag. Lekker bezig, je zei toch dat je veel foto’s maakt?
Ik werk deze dag, we hebben margedag en alle kinderen zijn vrij. Wij leerkrachten maken de rapporten, schrijven nieuwe groepsplannen en evalueren de oude groepsplannen. Een productieve dag dus, maar zonder foto’s. Na het werk eten we bij mijn schoonouders en als de kleine man op bed ligt vertrek ik, alleen, nog even naar de bibliotheek en naar mijn ouders. Om 9 uur ben ik thuis. De man heeft gestofzuigd, de vaatwasser gedaan en ligt lekker op de bank. Ik hang nog een was op en ik kruip bij hem.

Als een kind zo blij met alle aanwinsten! De agent en boef boeken zijn voor in de klas. Voor mijzelf ben ik heel blij met de twee boeken uit de serie van de zeven zussen! 20190205_153938855_iOSDinsdag
Mijn vrije dag deze week. Maandag gewerkt, dus dinsdag vrij. Heerlijk. We beginnen met een uitgebreide badsessie, doen een rondje winkels en na de lunch slaapt Xavi 2,5 uur. Heerlijk, hij kan het dus toch nog. We zetten het huis op stelten, alles mag. De tipi staat, overal auto’s en we maken een glijbaan van het grote bed. Heel gezellig allemaal.
Met het avondeten heb ik een makkie, mijn vader heeft hachee gemaakt. Ik kook rijst en peentjes voor erbij. Het ziet er waarschijnlijk smerig uit, maar het is goddelijk lekker. Dat vindt Xavi ook trouwens.

 

 


Jordy voetbalt ’s avonds en ik zit, na een korte work out op de bank. Ik begin op Videoland aan de nieuwe versie van Charmed.

 

Woensdag
Vandaag ben ik aan het werk. In de klas starten we het nieuwe thema op; de politie. De kinderen zijn dolenthousiast, maar wel druk. De hele dag heb ik politieagenten en boeven om mij heen. Volledig afgedraaid vertrek ik om drie uur naar huis. Jordy gaat naar de tandarts en haalt Xavi op, waardoor ik tijd heb voor een work- out en het eten voorbereid. We eten boerenkool. ‘s- Avonds doen we helemaal niets.

Donderdag

We hanteren een strakke planning op donderdag. Xavi gaat op donderdag naar de opvang en we brengen hem stipt om half 8. Na een dag werken vertrek ik stipt om vijf uur naar Jordy zijn werk. Ik zet hem af bij de sportschool en ik haal Xavi op. Thuis speelt hij heel lief met de auto’s, terwijl ik het eten voorbereid. We eten burrito’s. Vandaag het laatste maaltje thuis, want morgen gaan we een weekend weg met Jordy zijn familie. Jordy is om half zeven thuis. We eten, douchen de kleine man, leggen hem op bed en pakken de koffers in. Ready to go.

Xavi slaapt de hele weg naar Emmen

Vrijdag.
We werken tot 3 en vertrekken als een razende naar Emmen. Ik heb mijn ouders gevraagd om Xavi wakker te houden tot wij komen. Hij slaapt op vrijdag vaak wel, omdat hij dan zo moe is van de hele week slaapjes overslaan. Het pakt uit zoals wij gehoopt hadden. Xavi valt in slaap voordat we op de snelweg zijn en wordt ongeveer 20 minuten voor aankomst weer wakker.
De file valt mee, we zijn rond zes uur op het vakantiepark en gaan met de familie van Jordy lekker uit eten. Na het eten rijden Jordy en Xavi de auto het park op, we leggen Xavi op bed en de volwassenen wagen zich aan een potje Ticket to Ride.

Zaterdag

We vertrekken met de hele familie naar Wildlands in Emmen. We hebben er wisselende commentaren over gehoord en we hebben besloten om het vandaag zelf te ontdekken. Het is vreselijk koud en het waait hard, maar dat mag de pret niet drukken. Het is een prachtig park en we vermaken ons prima. Rond drie houden we het voor gezien en vertrekken we weer richting in het vakantiepark.

Zondag

Ook vandaag staat er weer een leuke dag gepland, maar helaas wordt ik misselijk wakker. Ik heb óf iets verkeerds gegeten óf een flinke buikgriep te pakken. Jordy zijn tante is ook ziek geworden en terwijl de hele familie naar de tennisbaan vertrekt blijven wij achter. Ik hoop snel op te knappen en mee te kunnen naar de escape room, maar helaas kan ik nog geen slokje water binnenhouden. Dus ook mijn favoriete uitje gaat aan mij voorbij. Hierna besluiten wij om naar huis te gaan. Ik zie er erg tegenop, maar ziek in een vakantiehuisje liggen is ook niks. We gaan een dag eerder dan gepland naar huis. Geen foto’s van deze van deze dag, maar daar mag je alleen maar blij mee zijn.

Deze foto stuur ik ’s avonds naar mijn zusje als bewijs dat ik iets gegeten heb én dat het erin blijft.

We sluiten de week echt super teleurstellend af. Het enige wat ik nu hoop is dat de mannen niet ziek worden en dat ik snel opknap..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s