Persoonlijk

De bruiloft plannen #3

Op het moment van schrijven is het nog iets meer dan vijf weken tot de bruiloft. Nog VIJF weken! Als ik dit tegen iemand zeg of opschrijf voel ik de vlinders fladderen in mijn buik. Ik heb er vreselijk veel zin in maar ik vind het ook heel erg spannend.

De afgelopen weken is er weer veel gebeurd voor de bruiloft. Allereerst is er veel ondernomen voor onze kleding. Ik kreeg een mail dat mijn trouwjurk binnen is en op 8 april ga ik hem passen. Heel veel zin in.
De mannen zijn al geweest voor de laatste fitting. Jordy moet nog één keer terug om zijn pak op te halen en Xavi moet nog twee keer terug. Omdat hij nog zo jong is en nog groeit haalt Jordy zijn pak pas tien dagen voor de bruiloft op. In de tussentijd moet hij nog een keer passen en zo moet zijn pak ook helemaal op maat zijn. Ontzettend gaaf natuurlijk dat ze straks allebei een pak aanhebben dat helemaal op maat gemaakt is en dat ook nog eens bij elkaar past. Ik heb geen idee tot in hoeverre de pakken hetzelfde zijn. Ik vermoed dat Xavi er iets anders uitziet. Dat hij bijvoorbeeld alleen een gilet draagt of alleen bretels. Ik verwacht niet dat Jordy een jasje voor hem laat maken, maar dat is puur giswerk. Net als het feit dat ik vermoed dat ze blauw zullen dragen. Allemaal giswerk. Gisteren werden de schoenen voor Xavi bezorgd. Ik heb niet gekeken. (Beetje trots wel hoor!) Ondanks dat ik heel nieuwsgierig aangelegd ben, vind ik het dus niet zo moeilijk om niet te kijken. Het moet een dag vol verrassingen worden, dus ik wil het eigenlijk ook niet weten.

De bronafbeelding bekijken
Onze trouwlocatie! Te Werve in Rijswijk
Foto: http://www.leukefeesten.nl

Bij de gemeente Rijswijk (de gemeente waarin wij trouwen) konden wij zelf een ambtenaar uitkiezen. Op de site staan foto’s en iedere ambtenaar heeft zelf een stukje geschreven. Aan de hand van deze stukjes kun je je keuze bepalen. Wij hebben al een ambtenaar gemaild en zij is nog beschikbaar. Volgende week komt zij bij ons kennis maken. Ik ben benieuwd!

Aanstaande zondag gaan wij met de ceremoniemeesters voor de laatste keer naar de locatie. De laatste dingen worden doorgenomen over het diner, de exacte locatie van de ceremonie, het draaiboek, de verschillende leveranciers en alle andere details. Voor de ceremoniemeesters is het de eerste keer dat ze de locatie zien en dat is natuurlijk wel heel erg fijn voor het voorbereiden van de decoratie. Dat is dus een van de laatste dingen die nog moet gebeuren: decoratie.
Ik heb een idee wat ik wil, maar ik ben dan toch wel een perfectionist. Ik wil zeker weten dat ik niet te weinig bestel en niets vergeet. Mijn grootste angst is namelijk een saai decor, te weinig versiering of helemaal de plank mis slaan. Gelukkig gaan de ceremoniemeesters mij hier nog mee helpen. Zin de laatste weken en de laatste taken!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s