Persoonlijk

De bruiloft plannen #4 (de laatste!)

De laatste weken stonden echt volledig in het teken van de bruiloft. Het meeste is geregeld en het gaat dus feitelijk alleen over de puntjes op de i. Toch merken wij op dit moment dat die laatste puntjes wel tijdrovend zijn. En ook dat dit vaak de moeilijkste beslissingen zijn. Je kunt hierna namelijk niet meer terug! Lees hieronder mee over de leuke laatste loodjes voor de bruiloft.

Laatste bezoek aan de locatie
Samen met de ceremoniemeesters werd nog één laatste bezoek gebracht aan de locatie. Zij hadden de locatie hiervoor nog niet gezien en ze waren ontzettend benieuwd. Ook moesten er nog allerlei details doorgenomen worden. Waar komen de stoelen precies te staan? Hoeveel rijen worden het? Hoeveel bloemen we dan nodig? En zo ging het nog even door. Een gezellig en fijn bezoek. Nu zien we de locatie pas weer op de trouwdag.

Laatste overleg met de ceremoniemeesters
Aangezien ik de ceremoniemeester de laatste weken meer zie dan goed voor is, weet ik niet of het laatste overleg ook echt het laatste overleg was. Inmiddels zijn er alweer afspraken bijgekomen namelijk. In ieder geval hebben we in de meivakantie samen alle decoratie besteld en hebben zij ook alvast taart mogen proeven. De bruidstaart in het klein en ik kan vast vertellen, ze vonden het heerlijk!
Voor volgende week hebben we nog één moment gepland. We gaan dan de bedankjes in elkaar zetten en nog wat laatste dingen doornemen. Het draaiboek is zo goed als af, maar er blijven dingen veranderen.

Bezoek ambtenaar
Via de site van de gemeente Rijswijk zijn wij op zoek gegaan naar een trouwambtenaar. Alle ambtenaren hebben op de site een stukje geschreven en zo kun je op zoek naar de ambtenaar die bij jouw past. Wij vonden het lastig om iemand te kiezen, maar nu ze bij ons thuis is geweest weten we wel dat we een goede keuze hebben gemaakt. Een vriendelijke, gezellige vrouw die voor onze ceremonie zeker een mooi, maar niet al te zwaar verhaal gaat maken. Heel veel vertrouwen in.

Jurk passen
Vorige week heb ik mijn jurk, vier maanden na het uitzoeken, weer aangehad! Het was spannend, want was het nog steeds de jurk van dromen? Of zou het stiekem tegenvallen?
Ik zal eerlijk zijn. Toen ik de jurk aandeed viel het iets tegen. De jurk zat niet lekker en het voelde gewoon niet goed. Gelukkig viel het allemaal mee!
Na het afspelden zat de jurk als gegoten. Gisteren heb ik mijn jurk opgehaald en ik ben er zó zó blij mee. Als gegoten. Nu vind ik het vooral heel spannend wat Jordy er van vindt. Hopelijk vindt hij de jurk ook mooi..

De komende 8 dagen (zo kort nog maar!) staan in het teken van de laatste puntjes. En dan controleren we ze en dan controleren we ze nog eens. Ook moeten de geloften nog geschreven worden deze week. En dan over acht dagen is het zover. Mijn trouwdag! We zijn er klaar voor, laat maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s