Persoonlijk

Mijn gelofte aan mijn man

9 mei 2019

Liefste Jordy,

Bijna negen jaar geleden kwamen wij elkaar tegen in de dorpskroeg. We kenden elkaar al van de havo en we raakten aan de praat. Je bracht me thuis en de rest is geschiedenis. Vanaf dag 1 wist ik dat het goed zat. Een man; zo lief, zo grappig, zo geduldig en zo ambitieus.

Wij staan hier vanavond om aan iedereen te laten zien dat we de liefde van ons leven gevonden hebben. Een persoon die meer van je houdt dan van al het andere op deze wereld.
Jij maakt mij een beter persoon. Je benadrukt al mijn goede eigenschappen en je hebt eindeloos veel geduld met al mijn slechte eigenschappen.  Je kent mij als geen ander mij kent. En als je dan nog van iemand houdt, dan weet je; dit is echt. Jij bent de man die me altijd aanmoedigt bij mij dromen en  ambities. De man die altijd vertrouwen in mij heeft. En als ik onderuit ga help jij mij overeind en moedig jij me aan om het nog eens te proberen. Als ik geen vertrouwen heb, dan heb jij het wel. Door jou ben ik wie ik nu ben. De beste versie van mijzelf.
Dank je wel voor al je vertrouwen en je liefde. Ik hou van je en aan jouw zijde wil ik oud worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s