Persoonlijk

Dit maakte ons bruiloft persoonlijk

Een bruiloft is een bruiloft. Er zijn natuurlijk keuzes te maken, maar of je een buffet kiest of een drie gangen diner serveert maakt uiteindelijk niet veel uit. Uiteindelijk is er veel eten, netjes geklede mensen en worden er lieve woorden uitgesproken. Toch wil iedereen zijn bruiloft persoonlijk maken en wat ik in de afgelopen maanden vooral geleerd heb is dat dit gebeurt met de kleine dingen.

Sokken voor mijn vader
Voor mijn vader kocht ik sokken. En ik hoor zelf ook dat dat heel duf klinkt. Maar deze sokken waren helemaal niet duf! Zwarte sokken met het opschrift. For a special walk. 09.05.2019.
Mijn vader liep mij ten slotte naar het spreekwoordelijke altaar en dit was een heel bijzondere wandeling. Een heel bijzonder moment voor ons beide.

Cadeau voor de ceremoniemeesters
Ik heb mijn ceremoniemeesters niet zomaar gekozen. De keuze viel niet zonder reden op twee heel betrouwbare vriendinnen, met een goed vermogen om te regelen en een flinke bak geduld. Ik heb gemerkt dat we in aanloop naar de bruiloft alleen maar dichter naar elkaar gegroeid zijn en ik ben ze eeuwig dankbaar voor het verzette werk.
Op de dag van de bruiloft gaf ik hen allebei een kettinkje. Bij beide hangt hieraan het geboortesteentje van hun dochters en de voorletter. Ik vond het een passend en mooi cadeau om te geven.

Een pot met 52 brieven voor Jordy
Ja deze was een kleine domper. Ik had een glazen pot gekocht met het idee om hierin voor Jordy 52 briefjes te stoppen. 52 redenen waarom ik met hem getrouwd ben. Zo kan hij er elke week in het eerste jaar van ons huwelijk één lezen. Geen duur of groots cadeau, maar ik ging voor persoonlijk en klein. Helaas ben ik nooit tot 52 gekomen, – er zijn zeker wel 52 redenen te noemen- ik kreeg griep en ik had te lang gewacht met het voorbereiden van dit cadeau. Er zitten nu 25 briefjes in en daar moet mijn man het maar mee doen.

De aanwezigheid van Xavi
Dit is wel het meest bijzondere geweest aan onze bruiloft denk ik. De aanwezigheid van onze zoon. De bekroning van onze liefde, aanwezig op dit bijzondere moment. En hij heeft er echt het meeste van gemaakt. De hele middag genoten van de aandacht; gespeeld en gerend. Een kort slaapje en vervolgens de hele avond door. Duidelijk aanwezig bij de ceremonie, de ringen aangeven aan papa en mama en hierna de dansvloer op. Om er nooit meer vanaf te komen. Het was fantastisch om hem erbij te hebben.

Onze geloften
Wij hebben zelf onze geloften gedaan. Jordy was hier in eerste instantie niet heel enthousiast over, maar ik wilde het zo graag dat hij overstag ging. Het is een prachtig en intiem moment om elkaar te vertellen wat je zo bijzonder aan elkaar vindt. Het zijn dingen die je weet van elkaar. Ik weet dat hij van me houdt, maar het is zo bijzonder om het te horen met al jullie geliefden, familie en vrienden erbij. Heel blij dat we dit gedaan hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s