Uncategorized

De week in beeld #17 (honeymoon!)

Een andere week in beeld dan normaal. Ik heb een maandvoorraad aan vakantiefoto’s, maar ik kan niet meer terughalen wat we precies op welke dag deden. Sowieso was dit een vakantie waarin bijzonder weinig gedaan werd. Toch te veel leuke foto’s van een heerlijke tijd.

We verblijven op Rhodos in een vijfsterrenresort. Sensatori om precies te zijn, al wordt het ook wel Atlantic Dreams Resort en Spa genoemd. Na onze vliegreis en transfer komen we er zondagmiddag rond 5 uur Griekse tijd aan. We worden naar onze kamer gebracht en trekken snel onze badkleding aan. Officieel zijn de zwembaden tot zes uur open en onze peuter wil zwemmen en wel nu! Dus dat doen we. Na een korte zwemsessie vertrekken we voor het eerst naar het buffet. Man, man wat een keuze. Niet normaal. Warm, koud, vlees, vis, groente, Grieks en gezond. Aan alles is gedacht. We genieten er van.

Goedemorgen! Zo worden wij dus elke dag wakker. Na het ontbijt is het dus direct zwemkleren aan, insmeren en gaan. Ideaal hoor, een swim up. We vermoeden nu dat we voor altijd verpest zijn en nooit meer anders willen.

Xavi kan heerlijk spelen bij het zwembad. Heel af en toe gaat hij ook het water in, maar liever niet. Hij vindt het leuker om dingen in het water te gooien die wij moeten opduiken. Ook vermaakt hij zich met emmertjes, schepjes, autootjes en ballen.

Xavi kan ook goed alleen spelen en dan liggen wij rustig in de zon. We lezen, puzzelen, kletsen en genieten gewoonweg van ons spelende kind.

Hier wilde Xavi graag samen zonnen. Niet echt comfortabel, maar wel heel erg gezellig.

Na het diner lopen we vaak een rondje over het resort. Naar het strand of we gaan nog ergens wat drinken. Het is echt een prachtig resort. Ook behoorlijk groot, maar daar merk je weinig van. Er zijn altijd bedjes beschikbaar bij het zwembad en ook bij het eten is het nooit te druk.

Waarschijnlijk komt dit laatste ook door de diversiteit aan restaurants. Buiten het buffetrestaurant zijn er ook vijf a la carte restaurants. Op de laatste avond gaan wij naar één van deze restaurant en we eten drie heerlijke gangen. Voor Xavi bestellen we een kindermenu, maar die krijgt een hamburger, zo groot! Hij eet er ongeveer een vijfde van op.

Voor Xavi is de vakantie echt één groot feest. De hele dag zwemmen, de hele dag aandacht van papa en mama, een gigantische waterspeeltuin (waar ik geen foto’s van heb, omdat we druk aan het spelen waren) en ’s avonds naar de show. Als je nu aan hem vraagt wat het leukste van de vakantie was ; de show! Ook krijgt Xavi van Jordy een pakket met allemaal auto’s. Hij is er zo blij mee..

En deze twee.. Niet te doen zo lief. Ik postte er al iets over op instagram, maar ze zijn echt zo leuk. Ze zijn het over alles eens en Xavi wil de hele vakantie niet anders dan met papa spelen. Ik geniet ervan.

Omdat het toch ook onze huwelijksreis is, proberen we ook wat tijd te vinden voor elkaar. Als Xavi op bed ligt, gaan wij samen op ons terras zitten. We drinken champagne, praten over het verleden en vooral over de toekomst. Alle tijd die we nog samen kunnen doorbrengen, de reizen die we gaan maken en dromen die we gaan nastreven. Ik houd zo veel van deze man.

En dan is het opeens voorbij. Laatste ontbijtje, chaos op het Griekse vliegveld en een relaxte peuter tijdens de vlucht. Om kwart voor acht zijn we thuis. De wasmachine draait, er staat een pan met soep op het fornuis en morgen moet er weer gewerkt worden. Back to reality.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s