Persoonlijk, Uncategorized

De week in beeld #18

Zo, ik voelde hem hoor deze week. Na een week luieren en véél eten moest ik weer aan het werk. En al had ik de kinderen erg gemist, de dagen vielen me zwaar. Gelukkig stonden er ook veel leuke activiteiten op de planning en was er genoeg tijd om uit te rusten.

Maandag
We zijn gisteravond teruggekomen van vakantie. Dit betekent dat er vandaag veel moet gebeuren. Ik draai drie wassen en tot mijn grote geluk schijnt het zonnetje. Ik hang alles buiten en het is in een mum van tijd droog.
Ook moeten er veel boodschappen gedaan worden. Ik hoor een echo in de voorraadkast en in de koelkast. Xavi doet de boodschappen met een kleine kar en hij ruimt hem dan zelf ook op. Het lukt hem vandaag niet en meisje dat we niet kennen helpt hem. Het is zo’n lief gezicht. Na de boodschappen wordt er met de trein gespeeld en als Xavi slaapt vouw ik heel veel was op. Alsof we nooit weg zijn geweest.

De laatste uren van de middag brengen we door in de tuin. De zon schijnt en we genieten ervan. Xavi fietst in de poort en speelt met het zand terwijl ik toegeef aan mijn nieuwste verslaving. Postcasts.

Na het eten race ik naar school voor de vergadering van de MR. We zijn weer thuis en de werkweek begint meteen.

Dinsdag
We moet werken, Xavi gaat naar opa en oma. We hebben het allemaal moeilijk. Xavi vindt het lastig dat we weggaan. Hij wil dat het nog vakantie is en dat papa en mama bij hem blijven. Arm schaap. De werkdag valt mij ook zwaar. Ik maak helemaal geen foto’s.

Woensdag
Vandaag valt het allemaal iets minder zwaar. Toch is leuk anders.
Xavi heeft het wel weer leuk bij opa en oma. Ze komen het vrouwenelftal tegen bij de Albert Heijn. Ik maak er woensdagavond eindelijk werk van om de koffers op te ruimen en de schone was weg te ruimen.

Donderdag
Zelfde verhaal. Wij naar het werk, Xavi naar de opvang. Het afscheid verrast me, het is een makkie. Xavi vraagt wel of ik hem echt weer op kom halen, maar wanneer ik dit bevestig is hij tevreden.
Na het werk vertrek ik met een vriendin naar de signeersessie van Karin Slaughter. Ik koop haar nieuwe boek en ze signeert hem voor me. Heel leuk!
Ik ben redelijk op tijd thuis en kijk nog even mee hoe het Nederlands Elftal zich plaatst voor de finale van de Nations Legau.

Vrijdag
Hup, back to work. Laatste dag van de week gelukkig. Donderdag was een pittige dag, de kinderen stuiterden de klas door. Deze dag verloopt gelukkig veel soepeler en voor ik het weet is het weekend! We halen Xavi op en besluiten in de zaak van Jordy zijn ouders te gaan eten. Top besluit, carpaccio en een hamburger. Heerlijk!
En het is een rustige avond verder, gelukkig. Ik voel me belabberd, dus ik geniet van het feit dat ik niets moet.

Zaterdag
Ik ga met mijn zusje mee op beddenjacht. Leuk om rond te neuzen in alle winkels en zogenaamd advies te geven. Ze koopt nog niks, maar we kijken rond, maken foto’s van mooie bedden en ik doe inspiratie op voor nachtkastjes.

We rommelen wat in huis, eten gezellig fruit aan tafel en lopen nog een rondje buiten. Ik ga weer vroeg naar bed, want nog. steeds. belabbeld. blegh!

Zondag
We gaan verder waar we gebleven waren. Jordy mag uitslapen, want ik lig toch wakker en ik ga met Xavi naar beneden. We halen meteen alles uit de kast. De tipi, de trein en alle auto’s. Als we allemaal aangekleed zijn vertrekken we richting het bos. Verder doen we weinig. Het is lekker én noodzakelijk.
De maandag (Eerste Pinksterdag) hebben we meer activiteiten ingepland. Deze zie je in de volgende week in beeld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s