Persoonlijk

De week in beeld #26

Oh, wat een week. Ik ben druk bezig geweest met stukjes voor de site, maar uiteindelijk kwam er toch maar één artikel online. En de week in beeld is ruim een dag later dan gebruikelijk. Oeps! Al is er een goede reden voor..

Maandag
Ik heb een makkelijke dag vandaag. En dat is fijn, aangezien ik me niet fantastisch voel. Het lijkt of alle vermoeidheid die ik voor de vakantie voelde er nu uitkomt. Xavi gaat naar opa en oma, ik doe boodschappen en ik doe verder weinig. Bij de action koop ik deze twee leuke notitieblokken. Gek op Disney en op notitieblokken, ik kon deze dus niet laten liggen.
‘s-Avonds eten we restjes chinees van de dag ervoor.

Dinsdag
Xavi is vandaag gezellig thuis en vermaken ons prima. Er wordt het een en ander gedaan in huis. Zo wil Xavi graag helpen met stofzuigen. Vooral het bed wordt even goed schoongemaakt. Hierna gaan we de deur uit. Meneer fietst naar de kinderboerderij en ik loop achter hem aan. We spelen in de speeltuin en we hebben dikke pret. Samen op de schommel en samen op de kabelbaan. Echt quality time..

Na de lunch slaapt Xavi heel lang. Dit geeft mij tijd om even in de tuin te zitten en lekker wat te typen. Ook maak ik vast een gezellig plekje in de tuin waar we lekker samen spelen als hij weer wakker wordt. Zand en water blijft een topcombinatie. Xavi lijkt niet helemaal fit en klaagt over buikpijn.
Als Jordy thuiskomt fiets ik naar de bakker voor een to good too go box. Er zit brood in, krentenbollen, eierkoeken en TOMPOUCEN! Feest hoor. Die eten we op als Xavi op bed ligt.

Woensdag
Xavi lijkt weer opgeknapt en ik breng hem naar mijn ouders. Ik ga aan de slag met de bestelling van verkeersmethode en de planning voor na de zomervakantie. Hierna moet ik naar de tandarts. Het loopt zoals gewoonlijk lang uit, maar ik vermaak me prima met een tijdschrift over cruises. Nog steeds op de wishlist!
Na de tandarts haal ik Xavi weer op.

Jordy gaat met vrienden uit eten en een escape room doen. Ik geeft de kleine man eten, we spelen samen en als hij op bed ligt gooi ik een pizza in de oven.
Heerlijke rustige avond. Ook maak ik Jordy heel blij, ik werk zijn boekje bij. In het ‘Dad’ boekje plak ik foto’s van Jordy en en Xavi en ik schrijf er stukjes bij. Leuk om te doen, maar vooral leuk om te zien hoe waardevol het boekje voor Jordy is. Hopelijk is het later net zo waardevol voor Xavi.

Donderdag
Xavi gaat naar de opvang. Ik breng hem later en ik haal hem eerder weer op, maar het is fijn dat hij gaat. Hij speelt lekker met alle kinderen en ik lig vooral op de bank. Ik voel me weer niet lekker. Hopelijk is het snel voorbij.

Ik maak een gezonde lunch voor mezelf en ik maak verder geen enkele foto.

Vrijdag
Hoera! Jordy heeft vakantie. Oh, wat hebben we hiernaar uitgekeken. Niet normaal. We gaan naar Rosada. We gaan lekker shoppen. Zoals altijd wanneer je geld mag uitgeven van jezelf, zien we niet zoveel bijzonders. We kopen wel schoenen voor Xavi en mijzelf. Voor Jordy kopen we twee broeken.

We lunchen onderweg bij La Place, brengen Xavi naar bed en hangen even thuis rond. Hierna fietsen we naar het restaurant van Jordy zijn ouders en eten daar een hapje. Top begin van de vakantie als je het mij vraagt!

Zaterdag
We doen vandaag wat rustiger aan. We kopen koffie voor ons nieuwe apparaat, gaan naar het bos en gaan naar de bibliotheek.
Little did I know.. we stonden aan de vooravond van een grote verrassing! Een verrassing die Jordy in het geheim geregeld had. Omdat ik tijdens de verrassing genoeg foto’s maakte, volgt er morgen een apart artikel over. Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s