Persoonlijk

De week in beeld #29

Ik heb er deze week flink met de pet naar gegooid. Er staan een aantal artikelen zo goed als klaar in mijn concepten, maar ik heb er simpelweg de tijd niet voor genomen om er één online te knallen. Ook met foto’s maken heb ik me niet van mijn beste kant laten zien. Jullie moeten me maar op mijn woord geloven als ik je vertel dat het een heel fijne week was.
De laatste echte vakantieweek en ik heb vooral genoten van de kleine man en de rust. Aankomende week ben ik weer vier dagen op school te vinden en gaat het echt weer beginnen. Maar voordat ik daaraan ga beginnen, eerst de foto’s van afgelopen week.

Maandag
We starten heerlijk rustig op. Als we een poosje gespeeld hebben, belt Xavi naar zijn opa en oma. Of hij daar mag spelen. Opa en oma kennende mag dat natuurlijk en ik breng Xavi er op de fiets naartoe. Tot hij weer wordt thuisgebracht vermaak ik me met de boodschappen, het huishouden, de was en mijn nieuwe lievelingsserie. (red. Younger)
Jordy en ik hebben besloten het gezonde leven weer wat meer op te pakken. Dit goede voornemen breng ik direct in de praktijk bij mijn lunch.

Dinsdag
Ik vraag Xavi waar hij zin in heeft. Meneer wil graag naar de dierentuin, dus we pakken een tas in en stappen in de auto. We banjeren heerlijk in de rondten totdat het gaat regenen. We vermaken ons nog even bij de giraffen, maar als ik de buienradar zie besluit ik dat we maar gewoon naar huis moeten gaan. Goede keuze, zo blijkt achteraf.

Als we thuiskomen blijkt dat er in onze achtertuin geen druppel regen gevallen is. We vertrekken dus nog even op de fiets naar dorp voor een ijsje. Ook koop ik in de uitverkoop een aantal leuke items voor Xavi.

Woensdag
Ik ga vandaag met mijn ouders en Xavi naar het kindboekenmuseum. Om de ervaring compleet te maken besluiten we met de tram te gaan. Achteraf verteld Xavi mij dat hij de tram het leukste vond van de hele dag.
Het kinderboekenmuseum was ook heel erg leuk. Xavi kon er goed spelen, de omgeving was uitnodigend en er was genoeg te doen. Het was heel erg druk, maar doordat er zoveel te doen was hebben we hier maar weinig last van gehad.
De brandweerwagen was veruit favoriet. Als afsluiter eten we een hapje bij de McDonalds.
Xavi blijft nog even bij mijn ouders spelen en ik scheur naar school. Hier ga ik met mijn collega aan de slag om het lokaal in te richten en de kasten te vullen.

Donderdag
Xavi gaat naar de opvang en ik vertrek naar de sportschool. Verder ben ik bezig met het huis aan kant maken en boodschappen doen. Jordy is namelijk jarig! Als ik nu door mijn foto’s scrol kan ik nergens een foto vinden die ook maar iets van feest laat zien. Nou moest Jordy gewoon werken donderdag, maar ’s avonds hadden we toch een volle tuin en er was taart en er waren hapjes. Gewoon niets op de foto gezet. Het enige dat ik kon vinden van deze donderdag is een foto die ik naar Jordy stuurde om te vertellen dat ik in de sportschool was aangekomen. Neem van mij aan dat de avond gezellig was.

Vrijdag
Ook vrijdag hadden wij weer een heerlijke dag met de nodige activiteiten. ’s Morgens moest er nog het een en ander gebeuren op school. Ik nam Xavi mee en hij vermaakte zich prima met al het speelgoed dat hij daar kon vinden. Na een uur of twee had hij het wel gezien en we vertrokken naar een vriendin van mij. In haar woonplaats was het feestweek, daar hebben we even goed van genoten. Over de braderie en de kermis en vervolgens lunchen en een ijsje eten. Topmiddag.
Als we thuiskomen spelen we nog even in de tuin, wat fijn die zon weer!

Zaterdag & Zondag
Ik maakte het hele weekend maar vier foto’s. Mijn telefoon lag ergens vergeten in een hoekje en wij hebben geleefd alsof het vakantie was, correctie; alsof we op vakantie waren. Boek lezen in de zon, met z’n allen in het badje, buiten eten en te laat naar bed. Het was heerlijk. Zaterdagavond hadden we een barbecue waar Xavi heerlijk heeft kunnen spelen en we allemaal lekker hebben gegeten, gedronken en gekletst.
Ik maakte foto’s van een zomerse lunch, mijn relaxmomentje op de loungeset, een gezond diner en een fijne fietstocht in de avond.


Zondagavond was ik niet te genieten, wetende dat het weekend voorbij was en hiermee eigenlijk ook de vakantie ten einde kwam. Aankomende week wordt er ‘gewoon’ vier dagen gewerkt en dan is het weer andere koek. Toch heb ik er ook wel weer zin in. Een nieuw schooljaar is altijd fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s