Uncategorized

De week in beeld #32

Iets later dan normaal, maar hij is er wel weer. Een nieuwe week in beeld. En wat voor één! Het was gezellig druk, er werd gewerkt, gesport en we gingen erop uit. Ook hadden we een kleine tegenvaller deze week en werden er grootse dromen uitgesproken.

Maandag
Er wordt gewerkt. Ik moet nog erg wennen aan dat werken op maandag. De dag op school vliegt voorbij en voor ik het weet ben ik weer op weg naar huis. Jordy is klaar met het schilderen van de panelen in de gang. Ik vind het oprecht zó mooi geworden. Nu moeten we de muur boven de panelen gaan verven, alleen zijn we het nog niet eens over de kleur. Ik ben team lichtblauw. Van de staaltjes op de muur vind ik de blauw helemaal rechtsonder het mooist. Ik vertrek naar de sportschool en doe onder het genot van een podcast een goede work-out.

Dinsdag
De eerste spullen verdwijnen in de koffer. We gaan pas donderdag of vrijdag weg, maar met drukke dagen is het fijn om alles wat je mee wilt nemen vast bij de koffer te leggen. We beginnen met de zwemspullen. Dat belooft wat voor het weekend! Na een volle werkdag schuiven we aan bij mijn schoonouders. Gezellig en makkelijk! Als Jordy naar de voetbal is plof ik op de bank met een serie en mijn laptop. Ook wordt er gewerkt. Ik heb de handleidingen mee naar huis genomen om me voor te bereiden op de dag erna.

Ik lig net in bed als Jordy belt. Hij belt nooit zo laat naar huis, dus ik weet dat er iets aan de hand is. En ja hoor, op de valreep voor ons weekend weg is hij geblesseerd geraakt. Hij komt naar huis met een dikke enkel en hij komt maar moeizaam de trap op. We leggen er wat kussens onder en gaan slapen.

Woensdag
De enkel ziet er niet veel beter uit. Jordy gaat naar de dokter, aangezien ik niet meekan wordt zijn moeder ingeschakeld. Er wordt een foto gemaakt en er is gelukkig niets kapot. Zijn enkelbanden zijn ingescheurd en het advies: rust nemen.
Ik zou na het werken een avondje uit gaan met een vriendin en net als ik op het moment sta om dit af te zeggen, belt Jordy weer. Zijn ouders komen hem helpen met Xavi op bed leggen. Zo kan ik toch weg. Zo lief! Ook mijn ouders springen in en brengen Xavi thuis na het oppassen, zodat hij niet gehaald hoeft te worden.
Ik ga met een vriendin uit eten. We gaan zo af en toe naar de Shabu Shabu, maar vandaag gaan we vreemd. We eten bij de Sumo en we zijn verrast door hoe goed het eten is! De keuze is gigantisch en alles wat we bestellen is echt gruwelijk lekker. Na het eten gaan we naar de bioscoop. We zijn allebei al heel lang niet meer in de bioscoop geweest en we genieten van de film. Aanrader hoor!

Donderdag
Ik voel dat ik redelijk laat naar bed ben gegaan. De dag gaat voorbij en ik kan er achteraf weinig zinnigs over zeggen. Er wordt gewerkt en ingepakt. We hebben besloten om vrijdagmorgen vroeg te gaan rijden, dus voor we naar bed gaan moet alles in de auto.
We hebben overwogen om het weekend af te zeggen, maar Jordy heeft krukken en we besloten er gewoon het beste van te maken.
Ik maak deze dag alleen deze foto van Xavi, die zijn konijn laat dansen op de muziek van zijn muziekdoosje.

Vrijdag
We hebben de wekker vroeg gezet en gaan op weg. We zijn alle files voor en halverwege ontbijten we bij Van der Valk. We vinden de prijs/kwaliteit verhouding iets tegenvallen, maar het is een relaxt begin van het weekend weg. Rond tien uur arriveren we op het park en we doen allerlei gezellige dingen. We gaan zwemmen, spelen in het speelparadijs, gaan lunchen, spotten eekhoorntjes en herten en we spelen in de speeltuin. Als we om drie uur het huisje in mogen, leggen we Xavi in bed. Hij valt direct in slaap, rond half zes maken we hem wakker. We frissen ons op en we gaan uit eten. Na het eten gaan we op verzoek van een uitgeruste Xavi weer zwemmen. We blijven in het zwembad totdat de badmeester ons vriendelijk verzoekt het zwembad te verlaten. We ploffen nog neer voor een ijsje en dan is het toch echt weer bedtijd. Genieten tot de max.

Zaterdag
We halen broodjes en herhalen veel van de dingen die we vrijdag hebben gedaan. Er wordt gezwommen, gespeeld, geslapen en we gaan wederom uit eten. Na het eten gaan we wéér zwemmen en na het zwemmen eten we wéér een ijsje. Je zou het eentonig kunnen noemen denk, maar dit zijn oprecht de beste dagen van mijn leven.

Zondag
Broodjes. Zwemmen. Spelen. Helaas moet er ook worden ingepakt. Maandag moet er gewerkt worden dus aan het einde van de dag gaan we huiswaarts. Maar niet voor er gevaren is met de brandweerboot. Onze kleine brandweerman vindt het helemaal het einde. Maar we merken ook dat hij moe is. Hij is prikkelbaar en als ik uitspreek dat we richting huis gaan (ons echte huis) wordt er gejammerd en gehuild. Zodra we in de auto zitten is dat gejammer ook weer over. Het is goed zo. We hebben genoten. Halverwege de rit valt Xavi in slaap, om op de dijk vlak bij ons huis weer wakker te worden. We knuffelen nog even op de bank en nemen het weekend door. Rond half 9 ligt meneer erin, wij kijken Expeditie Robinson en wij nemen samen het weekend door.

Zo ziet de enkel er inmiddels uit, blauw tot aan de tenen en ook de buitenkant van zijn voet is helemaal blauw. Ik maakte de foto van de verkeerde kant, dus het licht is slecht. Maar het is geen illusie, de onderkant van zijn voet is echt helemaal blauw. We zijn nog niet klaar met de krukken..

Ook maken we ons klaar voor een nieuwe week. Een nieuwe week met veel werk, vergaderingen en een weekend met een date night, een afspraak met vrienden, een verjaardag en wat klusjes in huis. Dat zie je volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s